Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Konstnären Axel Lind dog den 28 maj 2011

weismann.zoomin.se/blogg/20110607-413835-Konstnaren-Axel-Lind-blev-103-ar.html 

Länk till minnesord som jag skrev i juni 2011

 

Marinmålaren och konstnären Axel Lind född  i Danmark 1907. Dog den 28 maj 2011. Han bodde på sitt museum Grenen på Skagern.  Jag hälsade på honom för en del år sedan när vi var ute med husbilen. Han gifte sig med sin assistent på museét när han var 101 år och hon mailade till mig att Axel målar lite. Hon var 64 när de gifte sig.

 

 Under 60-talet bodde han granne med mina föräldrar. De tavlor som jag har betyder mycket för mig för den hängde på väggen hos mina föräldrar. Nu är den i min  ägo sedan många år tillbaka.

 

Jag fick en oljemålning i  lysningspresent då jag gifte mig av Axel och Eva Lind med dedikation på baksidan av tavlan.

 

 

Jag köpte också en tavla på 60-talet. Storm vid Azorerna

De bodde sedan i Lerum och vi brukade hälsa på varandra. Sedan köpte de ett stort hus i Hovås i Göteborg. Han hade också kvar sin ateljé i många år efter de hade flyttat från Lidingö.

Nu så är det slutmålat och vi får se vad som händer med Axels livsverk på Skagen. Jag kommer att skriva en minnesblogg om Axel det finns mycket att berätta om hans levnad. Hans liv var en våg kommer blogginlägget heta. Jag skrev minnesord i min blogg tisdagen den 7 juni 2011.

More about Axel Lind at my webbdesk. Se även länken överst i texten.

Axel Lind died in the 28 th of Mai 2011.

104 years old

 

Söndagen den 28 februari 2010 kl. 18:23

Kultur | Permalänk | Kommentarer [76] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

marmor hemsida 
2010-02-28 18:50
Fint med denna bakgrunden! Du har fotat av tavlan förstår jag. Bra idé
Ha en trevlig söndagskväll!
Kram
Svar till marmor:
Cats hemsida 
2010-02-28 19:14
Jag har fotat tavlan och tycker det blev ganska fint. Jag ska testa med de andra två tavlorna ockå senare
Roligt att du tyckte det blev fint.Tack!
Kram
Wivi 
2010-02-28 23:13
Snygg bakgrund! Kram
Bibbi Rosin hemsida 
2010-06-20 21:13
Har också en tavla av Axel Lind.
Träffade, som barn, honom och hans fru hemma på Lidingö. Jag bodde dock inte i Baggeby. Fantastiskt att han lever än.
KariH 
2010-06-21 12:28
Har nyss varit i Skagen nu i juni, var självklart ute hos Axel på Genen - han er fortfarande i fin form - en fantastisk kunstner og menneske - ja må han leve lenge ennu
Svar till KariH:
Cats hemsida 
2010-06-21 13:41
Det var roligt att höra! Då träffade du säkert hans nuvarande fru. Ja han är unik. Det gladde mig att du skrev en kommentar i bloggen.
Barbro
Svar till Cats:
KariH 
2010-06-21 13:46
Javisst träffade jag hans nuveranda fru, bara det att det visste jag slettes inte, men jag reser till Skagen åter nu i festivalen i juli och tar pånytt ut til Grenen og museet. Då ska jag jamen helsa pent på fru'n också!
Cats hemsida 
2010-06-21 13:53
Axel var alltid förtjust i vackra damer. Jag minns när Sophia Loren hälsade på i hans atelje på Lidingö på 60-talet.
Jag antar att nya frun var parant.
Lotta Nilsson 
2010-07-17 19:52
Hej!
Blev jätteglad då jag hörde att Axel fortfarande är vid hyfsat god vigör. Jag heter Lotta och sällskapade under början av 70-talet med sonen Per. Vi bodde då i Lerum. Han kallade mig för sin lilla duva Något som jag än idag kommer ihåg och berättar om då och då. Hälsa honom så gott från mig. Vänligen Lotta (fd Lundblad)
Svar till Lotta Nilsson:
Cats hemsida 
2010-07-17 22:51
Jag såg Per växa upp eftersom vi var närmaste grannar. Vi hälsade på dem i Lerum. Tack för kommentare Lotta
Stefan Torstensson 
2010-08-01 20:38
Jag har precis upptäckt Axel Lind och köpt min första målning av honom men efter ett tag upptäcker jag en nästan identisk på Internet. Är nu orolig att ha en förfalskning. Någon som kan tipsa mig hur jag skall få klarhet?? Kan man skriva till Axel Lind? Vart i så fall?
Svar till Stefan Torstensson:
Cats hemsida 
2010-08-02 06:15
Ja du kan skriva till hans fru på Grenens museum och jag återkommer till dig med mailadressen. Måste gå tillbaka och kolla adressen bland mina mail. Jag tror inte det är en förfalskning för ibland upprepade han sina motiv.
Svar till Stefan Torstensson:
Cats hemsida 
2010-08-04 10:30
Hej!
grenenkunstmuseum@firma.tele.dk
På den här mailadressen har jag haft kontakt med Axel Linds fru.
Kirsten Bolstad 
2010-08-17 09:28
Hei!
Surfet litt på Axel Lind for vi var på Skagen i hegen og tok turen til Grenen får å hilse på Axel. Vi har vært der i mange år, men nå var det tre år siden sist. Da synes vi han var litt stusselig, så vi har ikke vært innom siden. Nå i år hørte vi har var nygift og i fin form. Dessverre var museet stengt søndag så vi traff ham ikke. Men nå ble jeg oppdatert via nettsiden din. Takk.
Svar till Kirsten Bolstad:
Cats hemsida 
2010-08-17 18:15
Hej Kirsten!
Tack för att du skrev i gästboken! Vad tråkigt att Grenens museum var stängt när ni var där. Jag hade tänkt att vi skulle ha åkt till Skagen i augusti, men vi sålde husbilen nyligen.
Ha det gott!
Barbro
Torbjörn Thelning 
2011-03-22 20:47
Hej som man säger i sverige.
Axel du finns i mitt minne från 1955 i Rog i Dalarna.
Mina föräldrar köpte en tavla av dig. Eva och
du kom i en stor öppen amerikansk bil som en. fläkt från den stora världen.
Vi har en tavla av dig sedan tidigare och idag ropade vi in en som som du kallade cariben
vacker och turkos.
MÅ VÄL DU STORE MARIN MÅLARE.

Torbjörn Thelning
Svar till Torbjörn Thelning:
Cats hemsida 
2011-03-23 04:38
Axel bodde en tid i Cariben. Tack för att du skrev några rader i gästboken. Det är alltid intressant att läsa hur Axel Lind gjort intryck som marinmålare hos oss svenskar-
mona stål 
2011-04-12 20:12
Jag är ägare av ett stilleben av Axel Lind. Tavlan har alltid funnits i mitt barndomshem och mäter c:a 50x 100 cm. Motivet är en blå kraftig mugg och ett mässingsfat på kant och ett tiotal äpplen som fallit från fatet. När kan denna vara målad, någon?
Svar till mona stål:
Cats hemsida 
2011-04-12 21:09
Det måste vara en mycket tidig målning av konstnären tror jag.
Bengt 
2011-05-19 19:32
Har två vackra tavlor av Axel Lind.
Tänker sälja en , om någon är intreserad
av fin konst.
Svar till Bengt:
Cats hemsida 
2011-05-19 21:54
Vad är det för motiv på tavlan du vill sälja?
Svar till Cats:
Bengt 
2011-05-19 22:15
Himmel Och hav en vacker månskins natt
st140 x 80
Inga o Bengt 
2011-05-19 21:50
Hej !
Vi var i skagen när Axel Lind fylde 100 år
Tänk att vara så fin som han var och kunna

sjunga som han gjorde för oss.Toppen kille
Fina minnen <3
Bengt 
2011-05-19 22:34
Andra tavlan är.
Hav och sjärnhimmel
Svar till Bengt:
Cats hemsida 
2011-05-19 22:37
Det skulle vara intressant att se tavlan.
Svar till Cats:
Bengt 
2011-05-20 00:03
Tavlorna fins nu att se

Gå in på "Falkenbergstorget.se"
Svar till Bengt:
Cats hemsida 
2011-05-20 16:40
Det ska jag verkligen göra! Priserna varierar enormt på hans tavlor. Det var fina tavlor, men jag har inte plats för fler.
Tack!
Bengt 
2011-05-20 16:49
Hej
Vad tror du man kan få ut för pris på dessa tavlor
Var tacksam för ett tips
Mvh Bengt
Svar till Bengt:
Cats hemsida 
2011-06-05 10:33
Priserna varierar på Axel Linds tavlor. Det beror på rätt köpare. Han tog bra betalt för sina tavlor, men jag tror knappt att de stigit i värde på länge. Vi var fyra syskon som som ville ärva pappas tavla. Jag löste ut mina syskon med 2500 vardera för sex år sedan. Innan dess turades vi om att ha tavlan sedan 1988. Vi värderade den då, men vi tyckte det var för lite att dela på och jag minns inte hur mycket den värderades för.
Svar till Bengt:
Pierre 
2012-02-03 23:38
Vel en 3-400 danske kroner. Inklusiv ramme.
Anette Friberg hemsida 
2011-06-05 12:51
I dagens Ggöteborgs-Post står Axel Linds dödsannons. Han avled på Skagen 28 maj 104 år gammal.
Svar till Anette Friberg:
Cats hemsida 
2011-06-05 19:56
Tack snälla du för att du meddelade mig. Jag ska skriva till hans fru Kirsten och beklaga. Trots allt fick Axel ett långt innehållsrikt liv. Är du släkt med Axel?
Svar till Cats:
Anette 
2011-06-06 14:37
Nej inte släkt vad jag vet men jag är mycket förtjust i hans tavlor med dramatiska havsmotiv. Fick själv tillfälle att ropa in en sådan tavla med himmel och hav på auktion för några år sedan. Reser minst en gång om året till Skagen och tittar på konst. För fyra år sedan när jag besökte Grenen satt han själv utanför i solen. En imponerande herre.
Yvonne R 
2011-06-06 15:54
Min far kände honom. Och vi var och hälsade på för 15 år sedan.
Sten Ridderland 
2011-06-06 16:28
Träffade Axel Lind 1980 i samband med America Cup seglingarna Hade glädjen att få köpa en underbar tavla av honom. Axel var bara inte en stor konstnär, han var också en Operasångare, med kraftfull röst. Konstvärlden sörjer en mästare.<3
Svar till Sten Ridderland:
Cats hemsida 
2011-06-06 21:59
Ja visst var han duktig även som sångare och han kände min svärmor Liz som var född Broge i Danmark och var operasångerska som han hade sjungit med.
nettan 
2011-06-09 12:55
Kommer med stort intresse att läsa din minnesblogg om Axel Lind. Tycker att det vore på sin plats med en minnesord i exempelvis Göteborgs-Posten. Han levde en stor del av sitt liv här på västkusten både i Hovås och Lerum innan han flyttade åter till Skagen. Jag har hört att det skulle ha varit någon slags konflikt vid byggandet av museét vi Grenen?
Svar till nettan:
Cats hemsida 
2011-06-09 15:17
Om du kollar i kalendern högst upp på sidan så ser du att jag skrev om Axel tisdagen den 7 juni 2011. Då lade jag som bakgrund en bild på min taval som Axel målat.
Gunnar Forsberg 
2011-07-07 08:38
Jag hittade denna blogg av en tillfällighet och ser att många som kände Axel Lind har skrivit här, så jag gör också ett inlägg
Första gången vi fick kontakt med Axel Lind var 1967 - 68, då vi köpte vår första tavla, "Utsikten över Storsjön och Oviksfjällen från Petterson-Bergers Sommarhage.
Axel körde med sit mörkblå Merceds mellan ateljen p Lidingö och Västkusten och då passade han på att komma in till oss. Vi bodde då i Kumla och han hade alltid med sig en Twistpåse till våra barn.
Jag hjälpte Axel med några utställningar i vårt hem och våra bekanta köpte hans tavlor. Själva har vi ett antal tavlor som vi köpt direkt av Axel.

Vi träffade honom på Greenens Museum för några år sedan då han var i full gång med att ta hand om besökare och förklara om sina tavlor.
När han fyllde 100 år ringde jag till museet för att gratulera, men då var han fullt upptagen med en stor grupp intresserade, så han kunde inte gå ifrån. Det var sista tillfället jag hade direkt kontakt med museet utan att få tala med honom.
Vi har flera böcker som han utgivit och vår äldsta dotter var mycket bekant med honom och brevväxlade: Särskillt när han hade atelje på Bahamas. Farbror Axel betydde mycket för vår dotter.
Vi lyser Frid över hans vackra minne!
Svar till Gunnar Forsberg:
Cats hemsida 
2011-07-07 11:38
Axel var utåtriktad och jag förstår att många blev vänner med honom. Ja det kommer jag ihåg att han hade en blå Mercedes. Då bodde han i Lerum och hade ateljen kvar på Farkostvägen på Lidingö. Jag skrev minnesord i min blogg efter hans död den 7 juni.
ändrad 1 ggr, senast 2011-07-07 12:54 av Cats[svara]
Rose-Marie Esbjörnson 
2011-08-29 08:40
Oj. Vem anade att han skulle bli såå gammal... Jag lärde känna honom som 6- åring och varje gång vi kom till honom på Lidingä, tror jag det var, öppnade han en låda i sitt skrivbord och sa;" Ta lite pengar du". Jag häpnade, eftersom jag aldrig fick pengar av mina förlädrar. Det blev en liten hemlighet mellan Axel och mig. 1989 flyttade jag t Frederikshavn, men besökte honom först 1993, vi hade då inte setts på ca. 25 år, men nog kom han ihåg mig! En rent av otrolig man. När jag kom stod han utanför museet och kastade cyklar omkring sig, muttrade att det skulle vara städat ,eftersom han skulle ha en visning samma dag. Han var sig f.ö. mycket lik och tja, det var en underbar dag. Har tänkt mycket på honom sen dess och nu är han hos änglarna, mellan den himmel och hav som han målade så underbart. Han har det säkert toppen där också. God natt, Axel, du fina människa.
Rose-Marie<3
Stig Olsson-Holten 
2011-09-19 18:49
Den finaste tavlan i min samling, bara så ni vet.
Peter Rockström 
2011-10-14 12:50
Fantastiskt att Axel fanns med så länge!
Jag är förmodligen en av dom få som bokstavligen valsat runt bland Axels dukar! Hans son Göran o. jag umgicks flitigt på Lidingö, dom bodde i Baggeby och jag i Bodal. Mången "hippor" i ateljen.
Bevarar honom och hans verk i min "atelje"

Peter R.
Svar till Peter Rockström:
Cats hemsida 
2011-10-15 15:30
Jag bodde i samma hus som Axel Barkassvägen 1
Lidingö. Det finns ett album på hemsidan som heter Lidingö. Tack för att du skrev några rader i bloggen.
ändrad 1 ggr, senast 2011-10-15 15:31 av Cats[svara]
Peter Rockström 
2011-10-15 16:42
Fregattvägen 7?? Nu blir jag både konfunderad o. nyfiken! Efter Bodal bodde jag på Fregattvägen 15.

Vem bodde på 7:an ? Du, eller vem?

Peter
Svar till Peter Rockström:
Cats hemsida 
2011-10-15 19:33
Jag bodde där med min dalmatiner och min lilla dotter. Jag flyttade i juni 1972 till Eddavägen 8 vid Kottla och sedan bodde jag på Frimurarvägen och i ett hus på Herserudsvägen 61 och sedan på Bergsvägen 25 på Lidingö. 2004 flyttade jag till Vendelsö där vi köpte ett hus intill Tyresta Nationalpark.

Bor du kvar på Lidingö?
ändrad 1 ggr, senast 2011-10-16 06:56 av Cats[svara]
Svar till Cats:
Peter 
2011-10-16 10:05
Lämnade Lidingö 1964 för Östermalm, sedan Alingsås o. nu Värnamo i Småland sedan drygt 30 år. Har dock träffat några klasskamrater bl.a på en födelsedagsfest.
Cats hemsida 
2011-10-16 10:40
Min dotter har massa kompisar på Lidingö som hon håller kontakt med både från dagis och skolan, men du är nog några år äldre för hon är född 1966 och då hade du redan flyttat. Undrar om du har någon kontakt med sonen till Axel.
Meow 
2012-01-08 09:17
Min mormor har en tavla av honom, men kan inte säge när den är gjord, hur gör man de?
Svar till Meow:
Cats hemsida 
2012-01-09 00:31
Det beror nog på om den är målad före 1960 för sedan målade han mest havsmotiv och senare isberg. Han har målat både porträtt,stlleben och landskap före 1960.
Henrik.... 
2012-02-07 11:03
Träffade honom i Göteborg en gång och han åkte med en sväng i vår 58 Cadillac, herregud vad vi skrattade när vi åkte tillbaka och hela hans följe sprang runt som höns och letade efter honom.
Någongång tidigt 90 tal var det och han var helt underbar, har köpt en av hans tavlor nu och älskar det blåa som han själv var så tokig i.
Petri 
2012-02-21 22:40
Ropade in en tavla idag som jag gillade av Axel Lind och skulle gärna vilja veta vilket år den är målad ca. ?

http://www.bukowskismarket.com/items/293119-axel-lind-olja-pa-duk-sign
Svar till Petri:
Cats hemsida 
2012-02-22 16:28
Jag lärde känna Axel i slutet av 50-talet och jag var ofta i hans ateljé, men då målade han bara hav och likaså 1966 då jag köpte en tavla av honom. Han kunde också måla porträtt, min mamma och pappa fick en tavla med en alle i början av 60-talet, men den var nog målad tidigare på 50 talet. Under Bahamas tiden tror jag han målade hav. Sista tiden då jag besökte honom hade han målat isberg och skadat sina ögon. Du kan ju också höra med Grenens museum på Skagern. Kul att du ropade in tavlan.
Cats
Svar till Cats:
Petri 
2012-02-22 18:48
Tack för ditt svar... det ska jag göra.
Petri
Efva 
2012-03-03 18:01
Hej alla, kom att tala om Axel just idag och trodde kanske att han fortfarande levde, denne levnadsglade man. Träffade honom på Grenen i skiftet 80-90-tal och bjöds glatt in i hans ateljé men isbjörnsskinn vid fötterna Kunde givetvis inte motstå att köpa ett par "prototyper" (mindre format alltså) dels av en av hans havsmålningar men också prototypen av den isbergstavla han senare skänkte till Gorbatjov. Hade därefter lite sporadisk kontakt med honom och hans minne var fantastiskt - att han genast mindes mitt namn, men vissa har ju den förmågan. Älskar mina båda Axel-tavlor som påminner om hans orädsla och lust till utmaning.
Julia 23 hemsida 
2012-04-17 23:28
&#9829; Ja Detta är en fri chatt med www.supondo.com free SWEDEN chatroom with games &#9829;
Roland Linder 
2012-08-24 12:50
1980 var jag på väg från Göteborg till mitt hem i Sävsjö då jag fick bensinslut på min Honda Prelude.Detta skedde strax innan Bottnaryd. Stod där och såg många bilar strunta i min situation då plötsligt en Van stannade och frågade om jag behövde hjälp.Bakdörrarna öppnades och där fanns ett otal tavlor. Jag skulle precis ställa frågan om mannen var på väg till någon marknad eller dylikt. Han kom till min bil med en jeepdunk och då.... då kände jag igen honom. Axel Lind m.fru Ewa på väg till hotell Sheraton i Stockholm för att träffa "oljekungar" som skulle köpa hans fantastiska konst. Ville betala för bensinen men icke. Föreslog då att jag kunde bjuda på något gott på Esso Motorhotell vid Järva nära Jönköping. Jo tack sa Axel Lind så det blev varsin god räcksmörgås. Innan Axel åkte vidare så hälsade han mig välkommen till Särö eller Skagen vid något tillfälle vilket jag stolt tackade för. Flera år senare besökte jag och min fru Skagen och naturligtvis Axel Lind. I receptionen frågade vi efter honom och fick till svar att han låg och vilade i sitt rum med isbjörnsmattan på golvet. Plötsligt kom han ut och hälsade på oss när jag än en gång tackade för hans hjälp med besinen.Han kom så väl ihåg detta vilket gladde mig. Vi hade köpt en poster med havsmotiv då han sá: - Du skall få min namnteckning på postern kanske den kan öka värdet. För mig är den värd mycket med tanke på hans genorösitet. Tack Axel Lind!!! Vila i frid.
Svar till Roland Linder:
Cats hemsida 
2012-08-24 13:35
Vad roligt att det är många som skriver ner sina minnen i min blogg. Tack för ditt fina minne! Jag tror jag ska sammanställa alla fina ord och minnen och skicka till museet.
Charlotta 
2013-01-16 15:23
Är detta samma Axel Lind, dansk konstnär, som år 1948 sålde konst, kanske på en utställning i Enköping, Sverige?Jag har just hittat den upplysningen i en tidningsrecention ( som rör en konstnär som är mitt primära intresse) jag blev intresserad av Axel Lind mest pga att recensenten totalsågar hans konst och gick därför ut på Google och hittade din post. När jag läst ovanstående kommentarer förstår jag att hans konst också var uppskattad. Jag vill intexskriva ut vad som står i recentionen eftersom många då skulle bli ledsna. Tack för upplysningarna om Axel Lind!
Cats hemsida 
2013-01-16 15:52
Konstkritiker var inte nådiga på den tiden så det är nog samma konstnär Axel Lind. Han är representerad utomlands och han har många som gillar hans tavlor.
Magnus Norlander 
2014-01-06 22:10
Min farfar var en stor beundrare av Axels konst och bjöd in honom vid ett flertal tillfällen till sitt Hemman vid Höga Kusten, det var första gången jag såg denna "jätte" till man både rent fysiskt och med hans sätt att bjuda på sig själv så var så ovanligt och överväldigande för mig som var en liten pojke från landet.
Senare i livet när jag hade flyttat till Umeå kom han förbi på besök hemma hos min mor och mig för att som han sa: Se till att min tavla fortfarande har kvar hedersplatsen, vilket den självklart hade.
Kom ihåg att han senare på kvällen bjöd oss på middag på det hotell han både bodde och hade sin utställning på, det som fastnat klarast i minnet var att han tyckte att jag skulle ha en dricka till maten och inte ett glas med mjölk för det var ju bara för de riktigt små barnen och efteråt så fick jag en hel näve med mynt att spela för på de enarmade banditerna som fortfarande fanns vid denna tidpunkt (70-talet).
Dagen efter var vi inbjudna till hans utställning och då passade min mor på att köpa ytterligare en tavla av hans havsmålningar.

Det var en sorglig dag när jag slog upp tidningen och såg att den store konstnären Axel Lind hade avlidit men jag kommer fortfarande med stor glädje att komma ihåg honom som en av dessa människor som var större än själva livet och aldrig rädd för att bjuda på sig själv.
När jag nu skall ner till Danmark (till sommaren) med min dotter så tänkte jag att vi skulle ta vägen om Museet så även hon kan få se en liten del av vad han skapat för omvärlden och berätta för henne om denne specielle man som med varm famn hälsade mig välkommen så väldigt många år senare och dessutom visade sig komma ihåg både mig, min mor och halva släkten, naturligtvis även min farfar samt en hel del roligheter jag glömt.

Vila i frid Axel och må ditt ystra skägg aldrig förtvina ens i graven!
Svar till Magnus Norlander:
Cats hemsida 
2014-01-07 23:12
Vad roligt det var att få läsa om ditt minne om Axel Lind. Jag tillbringade många timmar i hans ateljé som tonåring.
Zenta Andersson 
2014-06-22 20:03
Min mans pappa träffade Axel när han var med i

Finskas vinterkriget
Vi har varit och hälsat på både i Lindome och
I Hovås då han sköttes av en prästfru
Har sålt flera tavlor åt honom
Vi har en del oxså
En stilig man med ett häftigt humör
En gång slog han sönder köket i hovå
Och mer till tavlorna när vi på pekade något

Men vi ÄlLSkAR honom oc Eva i himmlen

&#127800;&#127800;&#127800;&#127800;&#127800;
fast hemsida 
2016-08-31 16:28
Hello!
buy_cialis hemsida 
2016-09-01 02:37
Enjoyed studying this, very good stuff, regards . A man may learn wisdom even from a foe. by Aristophanes.
cialis hemsida 
2016-09-07 08:18
A big thank you for your article.Really thank you! Cool.
cialis hemsida 
2016-09-07 08:19
A big thank you for your article.Really thank you! Cool.
generic_cialis hemsida 
2016-09-26 18:58
Hello!
sildenafil hemsida 
2016-09-26 18:58
Hello!
active hemsida 
2016-09-26 18:58
Hello!
viagra_professional hemsida 
2016-09-26 18:59
Hello!
without hemsida 
2016-09-27 06:28
Hello!
cialis_cost hemsida 
2016-09-27 06:29
Hello!
buy_viagra hemsida 
2016-09-27 06:29
Hello!
buy_viagra hemsida 
2016-09-27 06:30
Hello!
discount_viagra hemsida 
2016-09-27 06:31
Hello!

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Blommor

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2016

 September 2016

 Augusti 2016

 Juli 2016

 Juni 2016

 Maj 2016

 April 2016

 Mars 2016

 Februari 2016

 Januari 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>