Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kryssmakare behöver nog också "feedback"

Tänk att det ska vara så svårt när man skriver i bloggen att klicka på spara utkast. Nu före middagen skulle jag publicera blogginlägget, men något hände och borta var det jag skrivit.

 

Som jag tidigare skrivit löser Mats och jag dagskrysset i SVD varje morgon som vi skriver ut från SVD hemsida. Jag blir så glad då MS är krysskonstruktören för hans kluriga nyckelord passar min tankegång. Ibland undrar jag om han är en man i min egen ålder med ungefär samma bakgrund.

Idag läste jag på webbkryss.nu som är ett forum för korsordslösare. Några var arga och förstod inte nyckelordet "Rimpendang" som blir Rim och Reson dvs reson. Höglandson var något som man inte förstod att det blir mac som är skotskt. De skrev att de skulle sluta lösa MS kryss.

 

Jag hittade i pyttesmå bokstäver i krysset till hans webbsida och jag skrev i hans gästbok att jag verkligen gillade kryssen som han konstruerade. Han bodde i Chile sedan en tid och var fotograf och journalist som nyligen skaffat en hemsida. Han skrev också att han var krysskonstruktör. Riktigt proffsiga bilder så det är en sida jag gärna återvänder till.

 

 www.mattiassigurdsson.com/

 

Torsdagen den 11 augusti 2011 kl. 19:12

Dagboken | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Vargbettan hemsida 
2011-08-11 21:08
Vilka fina foton det var på den hemsidan. /Elisabeth
Svar till Vargbettan:
Cats hemsida 
2011-08-11 21:12
Ja han ger mig hjärngymnastik och bilderna var dramatiska efter jordbävningen i Chile.
Nillan hemsida 
2011-08-11 22:06
På tal om fina bilder vilken underbar bild du har som bakgrund
kramar Nillan
Cats hemsida 
2011-08-12 05:14
Våra ängar försvinner, men än har vi två stora ängar där jag bor. Alla katter i Ramsdalen har mutat in sitt revir i detta paradis för katter. Mötte den här missen på grusvägen ner till sjön. Den gick med bestämda steg och vek av in mot ängen. Missen vände sig om och tittade misstänksamt på mig och undrade nog vad jag höll på med. Nu sitter jag uppe och håller koll på två tjälknölar som jag lade in i ugnen i går kväll, men de är nog inte klara än på länge.
Kramis
Peter Akrell hemsida 
2012-01-07 08:26
MS är, tycker jag, den i särklass bästa krysskon-
stuktören. "Mac" klarade jag men inte "reson". Men jag är inte fördig än. PA.
Svar till Peter Akrell:
Cats hemsida 
2012-04-14 22:40
Vad roligt att du hörde av dig som också gillar Sigurdssons kryss.
ändrad 1 ggr, senast 2012-04-14 22:42 av Cats[svara]
Wilma hemsida 
2013-10-17 14:26
Ja det är olika vad man gillar, har en kompis som är korsordskonstruktör för b.l.a Bonniers, i bland klarar jag hennes kryss galant men ibland så tänker vi i helt olika banor, när mn träffar på dom som har samma tänk så är det kul
Kramis
Cats hemsida 
2013-10-17 14:49
Hur hittade du det gamla blogginlägget?
Cats hemsida 
2016-09-18 00:42
Vår nya favorit är Kim Sinclear.Det är så roligt att lösa hans kryss. Jag tycker Per Söderströms kryss är ganska jobbiga.

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>