Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lördagen den 23 maj, det är bra med prisgarantier

Det var regnigt då jag vaknade och jag var glad att slippa köra till Furusund med  bilen full av Schweizare. Sommarstället som Mats andra dotter har är inte så stort invändigt så det skulle nog bli trångt om regnet hindrade från att äta ute på deras stora terass.  

Allt löste sig med transporten av glada Schweizare till Furusund. Två av Mats barnbarn behövde plugga och Ebba tar studenten den 2 juni. Så det räckte med tre bilar Mats och Mats dotter och hennes man tog varsin bil och och hämtade gästerna vid hotellet.

 

När jag gick in i tvättstugan såg jag att birman satt och tittade in genom kattluckan.

När han såg mig satte han full fart och blev rädd.

Jag höll på att trampa på en död mus i tvättstugan. Jag tycker det är äckligt att plocka upp döda möss. Inte nog med det Donna kräktes och det är sällan hon gör.

Det verkade vara en hårboll och lite till som hon fick upp. Tur att det inte hamnade på någon matta. Jag är så kräsmagad och har svårt att ta upp spyor och byta blöjor och sånt. Med mina egna barn var det inget problem. Ja min dotter som är sjuksköterska skrattar åt mig. Jag skulle alldrig kunna jobba inom vården.

 

Jaha, nu har jag fått tips på vad jag kan köpa i födelsedagspresent till mitt barnbarn. Det kan jag inte skriva för han kanske går in och läser detta.

Jag hade aldrig kommit på det själv. Satte mig ner vid datorn och kollade på www.pricerunner.se Det gäller verkligen att vara prismedveten.

Där kan man se vilka varuhus som har lägsta pris på den vara man vill köpa.

Det skillde rejält på priserna, men de priserna gäller om man handlar på webben.

Priset i affären var oftast 400 kronor mer. Tyvärr kan det ta 5 dagar att få varan via webbköp och han fyller 15 år på onsdag. Vi trodde vi skulle fira honom nu på söndag, men han var på Haik med sjöscouterna. Åkte runt till några affärer  och kollade priser på varan som jag ska köpa. Nu är han nog nyfiken när han kommer hem. Han går säkert in på den här sidan och läser dagboken.

 Kolla om det finns prisgaranti vid köp av en vara!

Vi samlade ju till en gasolgrill av märket Weber till Mats dotters 50-årsdag som inköptes på Bauhaus. En dag efter köpet fick vi reklam från Coop och Bauhaus

och Coop hade ett kampanjpris på samma grill som var 2000 kr lägre än Bauhaus pris.

Bauhaus hade prisgaranti och det innebär om man hittar samma vara billigare så får man tillbaka pengar motsvarande prisskillnaden. Vi fick tillbaka 2000 kronor som de kunde använda till annat. 

Trist att äta både lunch och middag ensam.

Mats äter varken lunch eller middag hemma idag. Jag tycker synd om dem som nästan alltid äter ensmma. Gjorde det enkelt för mig. Köpte en Färdig Kelda skärgårdssoppa och några räkor och öppnade en burk musslor.

Förbättrade soppan med litte vatten från musslorna och en 1/2 dl vin. Köpte en panriche och vitlöksost. Åt soppan både till lunch och middag. För att räkorna inte skulle bli sega toppade jag soppan med räkor, musslor och laxrom och klippt gräslök då det var dags att äta. 

Det solade upp på eftermiddagen och jag gick ut och grävde.  Någon hade lagt en död fågel på trappan vid kattluckan. Jag undrar vem?

 

 

Söndagen den 24 maj 2009 kl. 09:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>