Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Den 1 juli min dotters 43 åriga födelsedag.

 

Idag fyller min dotter 43 år och jag känner mig inte äldre än så. Hur är det möjligt? Tiden går allt för fort. Jag har talat med dottern flera gånger idag. Dottern hade fått en fint arbandsur De firar hennes födesedag med de närmaste fyra vännerna. 

De tar sina båtar och åker till en restaurang ute på Ekerö. Hon tog en bild som hon skickade till mig och Mats. Den lilla bilden till vänster. Vi "gamlingar" tyckte att "ungdomarna"  kunde få fira henne på restaurang. Anns svärmor bor i närheten hos oss så vi ska fira henne senare hemma hos oss.  

  

Idag hade vi tänkt ta en tur till Nynäshamn och äta lunch på hamnkrogen. Det var  så det kan vi göra en annan dag. Det är trevligt att sitta där och äta räkor.

Idag surfade jag på nätet och hittade ett klipp där Andreas Franzén sjöng opera. Han är från Lidingö. Han sjöng på min sons begravning. Andreas debuterade i Maj på Drottningsholms teatern i en operaföreställning i rollen som kung av Skottland av Händel. 

På begravningen sjöng Andreas inte opera. Andreas spelade både gitarr och piano och sjöng "Tears in heaven" av Eric Clapton, "Himlen är oskyldigt blå" av Kenny och Ted Gärdestad och Bob Dillans "Knocking on heavens door" Det gjorde han gudomligt bra. Kantorn spelade "Håll mitt hjärta"  och "Time to say goodbye" "Så skimrande var alltid havet" Prästen läste en dikt.  Många sade att det var den vackraste begravning de varit på för det var så mycket sång och musik. Jag ordnade så att han sjöng även på Mats brors begravning och alla undrade vem han var som sjöng så vackert.

 

Min dotter hade talat med sin son idag som är på konfirmationsläger. Alla var lite krassliga,men barnbarnet sa att han var frisk. Antagligen för att inte ville oroa sin mamma. Snart blir det konfirmation.

Vi har tagit det lungt idag. Lagade fullkornspasta och använde det jag hade i kylen till en pastasås. Champignoner, lök, vitlök, tomater och yougert.  Mats tyckte det var gott, själv är jag mer kritisk.

 

 

Onsdagen den 1 juli 2009 kl. 21:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>