Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skrivklåda eller mer motion.

Så var det måndag. Mats har jobbat med sin berättelse om sitt liv.

Han har kollat vad det kostar att ge ut hans berättelse i bokform. Det finns ett företag som heter Vulkanisterna AB där en bok kostar 280 kr att ge ut med bilder i färg på 250 sidor. Han hade talat med dom att beställa 20 exemplar. Sedan kan man beställa en bok i taget. 

 

Han tjatar på att jag ska fortsätta skriva och binda ihop allt vad jag tidigare skrivit. Vi får väl se. I lördags frågade jag om han skulle med ut i skogen. Jag behöver motion och måste röra mig mer. Jag ska tillbaka på läkarbesök och ta nya prover till den 14 september. Fick panik för min läkare sade i juni att jag måste gå ner i vikt  och motionera mera. Kollade vågen och jag har istället gått upp ett kilo. Jag lyckades få med Mats. Vi var ute i två timmar och gick i skogen. Vi har en ganska svår terräng i vår skog.

 

Jag höll på att halka ner från ett berg på den hala mossan. Tur att vi var två så Mats kunde ge mig en hjälpande hand. Egentligen har det varit dumdristigt av mig att gå ut själv i timmar utan mobil,som jag gör ibland. Jag är inte 40 år längre och det känns. Plötsligt blev Mats väldigt trött och mådde inte bra. Jag är alltid orolig för hans hjärta. Vi hade glömt att ta med glycerintabletter om han får kärlkramp. Vi satte oss ner och vilade.

Jag tyckte att han var alldeles blå om läpparna, men kom på att jag plockat en handfull blåbär som jag ville att han skulle äta för hälsans skull.

Blåbär innehåller antioxidanter, vi borde alla äta en deciliter blåbär till frukost. Jag äter blåbär varje morgon i min yougert. Köper djupfrysta.

 

Jag hittade inte så mycket svamp för jag spanade inte efter svamp.

Hittade några karljohan som angripits av svampsnylting.

 

Inspirerad och påhejad av Mats lade jag upp tre filer från min berättelse från min resa till Fjärran Östern 1981. Det var en enorm upplevelse för mig. Nu ligger tre filer på på webbdisken på zoomin. Åtkomlig för alla inloggade på zoomin. Jag är så kritisk och tänker vem är intresserad av det.

Jo kanske min min före detta makes barn och barnbarn och Ann min dotter. De ska få lösenord. Jag har ju fått alla album och bilder från Gunnars och mina år tillsammans. Jag skulle vilja återgälda det till Gunnars barn och barnbarn.

 

 

Måndagen den 7 september 2009 kl. 21:14

Dagboken | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>