Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Anonyma besökare på hemsidan. Skriv ett par ord i gästboken så blir jag glad.

 

 

Torsdagen den 10 september

 Varför skriver inte anonyma besökare i gästboken på hemsidan?

 

 

Många läser om mitt inlägg i april om koloskopi. En hel del tittar på minnesalbumet om Joakim. Ska man ändra inställningar och bara låta inloggade på zoomin kunna läsa vad man skriver. Det gäller även bloggen.Igår var det 54 anonyma klick som tittat runt på hemsidan, men det vore trevligt att få återkoppling. Är det fler som upplever det på zoomin? Många kommer in och tittar via google, just nu är de intresserade av kantarellsoppa,tjälknöl och lax på saltbädd. Norge och bilder från mina 

resor. Någon anonym laddade ner från webbdisken  utan att skriva några rader. Tråkigt tycker jag. Jag blir glad om du bara skriver några ord och vem du är.

Fel vecka 

I morse gick Mats upp tidigt för han skulle besiktiga husbilen. När han kom till Bilprovningen var han en vecka för tidig. Det var nästa torsdag. De gav honom en återbudstid i morgon istället. 
 

 Remiss till ögonläkare

När jag var hos min läkare i juni bad jag om en remiss till en ögonläkare. Jag opererade båda ögonen för gråstarr 2003. Den läkare som opererade mig för starr sade att jag kunde få efterstarr så jag kulle höra av mig om jag såg sämre. Nu har jag tyckt att jag gör det. Sophiahemmet där jag opererades ville ha en remiss.

Jag väntade på en remiss och ringde vårdcentralen och fick till svar att den var skickad. Jag fick en bekräftelse från S:Eriks Ögon sjukhus den 24 juni att jag skulle bli kallad inom kort, hörde inget förrän i början av denna månad. Fick en kallelse till en annan klinik i Solna i slutet av oktober.

 

Då säger Mats att remissen skulle ha gått direkt till Länsförsäkringar. Visste du inte det. Näää.. det tänkte inta jag på sade jag. Vi har en sjukförsäkring. Jag har bara utnyttjat sjukförsäkringen en gång. Mats såg till att vårdcentralen skickade en remiss till Länsförsäkringar i början av veckan. De ringde i morse och frågade när jag ville ha tid och var. Under tiden jag pratade med damen ordnade hon tid på Sophiahemmet i nästa vecka på onsdag. Helt otroligt.

Mats skaffade sjukförsäkring då han jobbade och var egen företagare.

Det kostade honom för mycket om han blev sjuk utan ersättning från Försäkringskassan i 14 dagar. Jag vet inte om jag i fortsättningen har råd med en sjukförsäkringen, det känns nästan omoraliskt att köpa sig förbi vårdköer för det är ju vad det handlar om.

 

Ett sundare liv

Måste hålla mig frisk. Jag hade nästan aldrig sjukdagar då jag jobbade.

Jag ingår i en grupp för tredje året som ska rapportera till smittskyddsinstitutet om jag får influensaliknande symtom. www.sjukrapport.se

"peppa,peppar ta i trä" På tre år har jag inte behövt rapporterat dit. Idag drog jag med Mats ut på en rask promenad i vårt område på 45 minuter. Vi köper nog stavar. Efter det gick vi ganska lungt och tittade hur välskötta grannarnas trädgårdar är.

När vi kom till vår tomt, som den ses från vägen sa jag konstigt att ingen har röjt här. Bytte ut lunchen idag modifast som smakar potatis och purjolökssoppa. Mitt mål är att gå ner ett kilo i veckan. Man får ta en dag itaget. Jag måste köpa en förpackning med annan smak också på Modifast för att inte tröttna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdagen den 10 september 2009 kl. 21:23

Dagboken | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>