Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dino kommer att få eget rum.

Vaknade tidigt av att sovrumsfönstret blåste upp. Donna låg på mitt bröst. Det kändes tungt att andas. Ute var det storm och regn. Jag var kanonpigg.

 Kunde inte somna om. Satte mig vid datorn. Jag hade fått en hälsning på hemsidan från Mats barnbarn som pluggar i England den här terminen. Det gladde mig.

Tog bilen till vårdcentralen i morse där jag skulle skulle utsättas för glukosbelastning. Jag blev stucken i fingret och mitt blodsocker var fullkomligt normalt. Jag fick dricka en flaska glukos på fastande mage.

Jag hade inte ätit sedan kl.19 tisdags kväll. Jag fick dricka ett halvt glas vatten på morgonen. Sedan satt jag på vårdcentralen i två timmar drygt och läste en bok. Sedan blev det ett nytt stick i fingret.

Jag frågade vad som var normalt och mitt blodockervärde var mycket bra efter glukoschocken. Ingen risk för diabetes 2. Kändes befriande.

 

 

Idag har det varit en planeringsdag för Mats och mig för att göra omställningen för både Donna och Dino så smärtfri som möjligt.

Vi tänkte börja med att inhägna en liten del av tomten. Mats har åkt till Bahaus för att titta på olika lösningar. Donna har sin kattlucka och utgång på gaveln så hon har sitt område och hon kan komma ut på framsidan och i skogen.

Dino får eget rum bredvid vårt sovrum. Det är vårt gamla rum.

Det finns ingen dörr till vårt sovrum, men ett valv där vi kan sätta upp

ett kompostnät, eller haka upp en spalje. Mats dotter har gjort så i sitt hus för att stänga ut hundarna från vissa delar i huset. Nedan Dinos blivande rum med stora fönster och soffor som han gillar.

 

 Jag har talat med Dinos husse i Linköping. Fått veta Dinos mattider och vad han äter. Hur lydig han är etc. Dinos korg och täcke och lite andra nödvändiga attilraljer kommer vi att få ta över.  Dino gillar köttbullar och han snor all mat som ligger framme om man vänder ryggen till. Det gäller att inte ha honom lös hur som helst för han har en stark jaktinstinkt. Jag bad husse skicka med en gammal T-shirt som han kan lukta på för att bli lugn första tiden. Han gillar att titta ut genom fönstret och har inte fått sova i sängen.

fortsättning följer.... Dino kommer hem på lördag eftermiddag.

 

Onsdagen den 7 oktober 2009 kl. 18:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>