Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nyfödda Salukivalpar.

 

 Dinos syster har fått valpar, men vi har bestämt oss för att vi ska inte ha någon valp. Visst är valpar söta, men...vi har blivit för bekväma.

Jag har vilat idag! Har lite feber. Mats åkte iväg med båda tonåringarna till Nacka Forum. De släppte ut hundarna hemma hos Axel. Axels storasyster pluggar på Universitetet och har haft en kompis som har sovit över på nätterna. Nu kan inte kompisen sova över resten av veckan och därför ville hon att Axel skulle komma hem. Hon ska plugga hemma från och med i morgon.

Axels andra syster pluggar i England som han pratar med via Skape.

 

 Storasyster har tillgång till en av familjens bilar och har åkt hem varje dag och släppt ut hundarna.

 

Ikväll ska Roxanne laga Tacos till oss, alldeles  själv.  Hon och Mats har handlat alla tillbehör. Nu ska vi ha en myskväll igen.

 

 

 

 

Onsdagen den 28 oktober 2009 kl. 19:06

Dagboken | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Det är trevligt med tonåringar i huset

Femte dagen med tonåringar boende hos oss.

Igår blev det Naturmuséet i Tyresta Nationalpark. De sov länge så vi åt frukost först vid kl 11.00.

 

Jag kände mig hängig och stannade hemma. När de kom tillbaka hade jag lagat stuvade makaroner med köttbullar, sallad och riven morot.

De åt med god aptit och massor av sallad. Mats dotter sa att det är svårt att få Axel att äta sallad. Det förstår jag inte. Han tyckte dressingen på olja och vinäger med italiensk salladskrydda och vitlök var så god så man kunde dricka den. Det är väl så att allting smakar bättre då man är borta.

Det har blivit mycket dataspel och DVD-filmer den här veckan. Vi har fått ta upp en extra säng för de vill ligga och prata med varandra och se på TV.

Donna beter sig konstigt.

Hon hade lagt sig på bordet på terassen så att hon kunde titta in genom fönstret. När hon fick se mig hoppade hon ner och gick till altandörren.

Jag öppnade, men hon vägrade komma in. Hon gick till husknuten och satte sig och jamade. Jag följde efter och det var som om hon ville visa mig något. Hon sprang över till grannen mitt emot och satte sig på deras trapp och vägrade komma fast jag lockade på henne.  

 

På kvällen låg hon på terassen och vägrade komma in. Hon som i vanliga fall inte gillar att vara ute när det är blött. Mats gick ut och hämtade henne, då bet hon Mats. Inte hårt, men hon visade sitt missnöje. 

 

Hon blev sur på mig då jag skulle reda ut en tova hon fått. Det brukar aldrig

vara några problem. Hon låg bredvid mig på skrivbordet och den här gången hoppade hon ner. Vände sig om vid dörren och tittade på mig och fräste.

Vi börjar tro att hon är svartsjuk för att hon får inte all vår uppmärksamhet.

Jag hade mitt lakan kvar på soffan på nedre planet. Där ligger hon på nätterna. Hon är nyfiken på Roxanne och Axel och sätter sig utanför datarummet och tittar på dem.

Sena middagar

Igår blev det marinerade kycklingben med ris och sallad. Axel frågade om jag marinerat själv och det hade jag gjort. Han sa att det var de godaste kycklingben han ätit . Han påminde mig att jag hade bakat ett matbröd en gång som också var det godaste bröd han ätit. Jag kommer ihåg att jag gjorde ett bröd ibland där receptet var mitt eget. Måste kolla i min gamla hårddisk om jag har receptet kvar. Minns att jag skrev upp det.

 

Det blev en sen och mysig kväll med mycket prat.

Vaknade i natt och hade ont i halsen och kände som om jag var på väg att få en förkylning. Gick upp och tog tre pressade vitlöksklyftor och lade på äppelskivor. Det brukar hjälpa.

 

 

Onsdagen den 28 oktober 2009 kl. 14:43

Dagboken | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>