Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

80 års fest

Jag skrev att jag skulle ta time out med dagboken, men jag kommer att skriva ibland. Jag har så många externa besökare och undrar vilka dom är som läser min dagbok men de lämnar inga avtryck i varken bloggen eller gästboken.

 

Har man barn och barnbarn oroar man sig alltid och vill alltid deras bästa. Jag vill inte att de ska göra om mina misstag i livet. Jag vill att alla ska vara lyckliga i sina äktenskap och då räknar jag inte bara mina egna barn.

Livet har sina kriser, men utan kris ingen utveckling.

 

Ikväll har vi varit på 80-års kalas, Mats goda vän fyllde 60 år och Mats gudbarn fyllde 20 år. En mycket trevlig fest med massor av folk, trångt och avspänt och en kväll med massor av skratt och god mat.

Tiden går så fort och när jag lärde känna gudbarnet var hon bara 5 år. Jag är inte gudmor. Det är Mats förra sambo. Jag tyckte att vi kom varandra närmare ikväll Mats fd sambo och jag som han levde ihop med i 12 år. Vi kramade om varandra och hon kände med mig för hennes enda dotter dog ung och förstod vad jag gick igenom som förlorat en son.

 

Hon är en beundradsvärd kvinna som utbildat sig till psykolog och psykoterapeut och hon är en duktig porträttmålare som bl a gjort en tavla av en känd generaldirektör som hänger på Socialstyrelsen. Hon har också gjort sig känd som konstnär inom modern konst. Kvinnor kan! Vi är lika gamla, men hon jobbar för fullt. 

 

Gudbarnet tycker att det är bonus att hon har en gudfar och nästan två gudmödrar. Guddottern ville bli min vän på facebook. Vi har under årens lopp gjort saker med gudbarnen som de uppskattat.

 

Sonen i huset är också gudbarn till Mats och hans fd sambo. Båda barnen är döpta i huset på Lidingö. Sonen pluggar på högskola, men har gjort utbildning inom försvaret för utlandstjänstgöring. Förmodligen kommer han att hamna i Afghanistan nästa år. Något som föräldrarna känner oro inför.

Själv är han inte alls orolig.

Våra döttrar tyckte att det var tråkigt med min Time out på dagboken.

De vill tydligen hålla reda på vad vi gör. Det blir ju ganska fåordigt på Facebook tyckte dom. Få se när jag skriver nästa gång.

Ha en trevlig helg!

 

 

Lördagen den 14 november 2009 kl. 23:19

Dagboken | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>