Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lördagkväll i stugan

Vilken skön och varm dag med solsken. Det var verklgen länge sedan. Gick ut och tog en liten promenad i det vackra vädret.

 

Telefonen ringde tidigt och det var Mats gode vän som ville rådgjöra med oss hur han skulle agera. Hans närmaste granne hade avlidit. Han har  nycklar till lägenheten. Det blev ett mycket långt samtal.

 

Ikväll skulle vi ha ätit på Bistro Wasahof på Dalagatan och lyssnat på Andreas Franzén baryton som debuterade på Drottningholmsteatern i år som kungen av Skottland i Händels opera Ariodante. Wasahof brukar ha operakvällar. Andreas sjöng på min sons begravning och kommer från Lidingö. På begravningen sjöng och spelade han gitarr Tears in heaven av Eric Clapton och Knocking on heavens door av Bob Dylan samt Ted Gärdestads, För kärlekens skull.

 

 

Andreas hade mailat mig för 3 veckor sedan att han skulle sjunga på Wasahof ikväll. Då svarade jag att vi inte kunde komma för vi skulle på fest, men det var ju förra lördagen. Snurrigt har ingen almanacka längre. Ringde och skulle beställa bord idag och frågade hur dags Andreas skulle sjunga och fick till svar att han tyvärr blivit sjuk. Då tyckte jag att det var ingen idé att beställa bord.

Nu får vi lyssna på honom den 19:e december i Kungsholmens kyrka istället.

Skickade honom ett mail att han skulle krya på sig.

Min dotter hade lagt upp en överraskande och rolig filmsnutt på sin facebook sida. Blev jättesnopen då jag såg den och undrade hur det här hade gått till. Nu har jag lagt upp filmsnutten på min sida. För min dotter och bonusdotter Nette på min facebooksida. Gå in och kika ni som är vänner på facebook, så kan ni använda konceptet om ni tyckte det var roligt.

Talade med dottern som skulle göra en gryta för Wiktor hade 5 kompisar hemma som kopplat ihop sina bärbara datorer och spelade spel. Tonårspojkar äter som ett helt kompani. Det är långa avstånd på Ekerö så de som bor längst bort sover över. Ganska oskyldigt nöje att vara hemma hos varandra på lördagkvällar. Tur att de har en Friggebod på tomten för övernattande gäster.

 

Hade inte planerat någon middag till kvällen så nu blev det en myskväll med en dry martini och dip med grönsaksstavar och senare blir det krabba och ostbricka.

Talat via Skape med Mats dotter som är i London och ska se musikalen Thriller med Michael Jackson musik. Jättebra bild och ljud.

Snart är det dags för krabban.

Jag tycker det är uttjatade  program på TV. Vi sätter nog på lite musik istället.

Önskar er en trevlig lördagkväll och en fin söndag.

 

Lördagen den 21 november 2009 kl. 20:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>