Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lördagen den 5 december

Gick upp och väckte Axel och gjorde ordning frukost. Han blev väldigt snopen att vi skulle gå på Spagettioperan ikväll. Han hade räknat med att sova hos oss en natt till. Det är matcher även i morgon. Mats körde honom till Tingvalla inomhushall.  Pratade med Mats i och de ska spela vidare till final i morgon. Axel är målvakt.

Jag är så trött... är inte van att vara ute och festa längre. Sov dåligt i natt. Önskar vi hade valt en annan dag för Spagettioperan. Tyckte lite synd om Axel för jag tror att han blev besviken att vi inte skulle vara hemma ikväll.

Han vill ju inte vara själv i så många timmar. Nu ska jag laga lunchför Axel har spelat klart sina matcher vid ca 14.00

Det var önskemål om våfflor och så får det bli.

 Vi kör hem Axel på väg in till teatern. Han frågade om vi kunde hämta honom efter teatern för han ville sova en natt till hos oss. Han sa att det är mysigt att vara hos er. Jag förklarade att det blir sent,men det gjorde inget. Han ska inte spela match förrän vid kl 14.00 i morgon.

Idag fyller min syster på demensboendet 83 år. Jag önskar att vi kunnat ta med henne, men då skulle hon bara bli orolig. Min syster och svåger som vi ska träffa ikväll var där igår och hälsade på och gratulerade henne. Syrran trodde att hon fyllde 100 år.

 

 

Lördagen den 5 december 2009 kl. 13:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Myskväll på Stekpannan

Fredagkvällen började med att Mats hade åkt och handlat en myspåse och kom hem och sa att det skulle bli en riktig myskväll med Chips och godis. Jag fattade ingenting och sa, har du glömt att jag är utbjuden på middag. Han hade däremot glömt att berätta att barnbarnet Axel skulle sova hos oss i natt.Axel ska spela match tidigt på morgonen i Haninge och då tyckte han att det var bättre att sova hos oss. 

 

Jag hade svårt att hitta till Stekpannan. Letade efter nr 14 på Fatbur Brunnssgatan. Kom 15 minuter för sent. Ingen hade mitt nya mobilnummer och jag hade inte deras kvar längre för att meddela att jag var försenad.

 

När jag steg in på restaurangen hördes ett jubel. Där är hon ju. Oj vad många kramar jag fick och pussar på kind och hand. Jag kände mig verkligen välkommen. Hela gänget från styrgruppen i Handslaget numera Idrottslyftet var där.

 

Det blev en helt underbar kväll med många skratt. Jag fick en unik medlemsnål av Boxningsklubben Örnen. Jag hade varit tveksam att ta med boxning som "pröva på verksamhet i skolorna". Då fick jag biljetter till SM och satt där fastklistrad och såg på boxning i två dagar.

 

Maten var god, men sniglar är lite sega och det hade jag glömt. Beställde rumpstek för det hade jag inte ätit sedan 70-talet. Jättegott kött som var grillat och lite rött invändigt.

Vi avslutade kvällen på Soldat Svejk i hörnet av Åsegatan och Folkungegatan och tog en öl.Jag hade varsin flaska vin med till Totte och Lasse som jag jobbat mest ihop med.

 

Mats och Axel kom och hämtade mig med bilen och det var jag tacksam för.

 

Lördagen den 5 december 2009 kl. 06:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>