Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En fridefull jul

Idag kom våra beställda julkort med posten. Jag undrar var dom har varit. Vi skulle ha fått dem senast den 16 december. Det var väl inte det vi hade tänkt att ägna oss åt idag att skriva julkort. Minst en vecka senare än utlovat fick vi våra julkort.

 

Till vänner på Facebook Scannade jag in julkortet och skickade med E-post.

 

Nu har vi kommit hem från min dotters familj där vi överlämnat julklappar till barnbarnen och Mats fixade yngsta barnbarnets dator som han ärvt av oss. Nu kanske han kan spela mer avancerade spel.

 

Jag hade hemlagade köttbullar med  mig och Wiktor och Patrik åt med god aptit. De är inte vana att få hemlagade köttbullar.

Vi prövade varandras sill som smakade ganska lika. Inte så konstigt eftersom jag lärt dottern lägga in sill.  Skinkan var nästan klar när vi kom. Den var mycket bra. Det är något speciellt att smaka på skinkan då den fortfarande är varm.  Glömde den gravade laxen som låg i kylskåpet i husbilen. Jag hade tänkt ge dem halva laxen. Nu får jag ta med till Pia på annandagen. Vi provade den när vi kom hem och den smakade bra.

 

Visade Ann Trösteboken som hon ville läsa efter mig. Författaren är Liselottes man. Det fanns en bild på honom. Dottern sa genast, men till utseendet är han väldigt lik Joakim. Faktiskt var han väldigt likt Joakim.

Fick svar fån Lidingö stad idag på min fråga om kvalitetsuppföljning av demensboeendet. I februari får jag uppföljningsrapporten då den blir officiell då den tagits i äldrenämnden.

 

Nu är det dags att lägga sig och om jag inte hör av mig så önskar jag en God Jul till alla som läser min blogg på zoomin. 

 

Det är något magiskt med julafton. Vi har alla våra minnen hur vi tycker en julafton ska vara. Jag har positiva minnen. Många som jag känner har blandade känslor inför julen. Vi har stora förväntningar att allt ska vara frid och fröjd och många har upplevt att det blivit tvärtom.

Önskar er alla en frideful jul

 

Torsdagen den 24 december 2009 kl. 01:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>