Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kliande valptänder och kattliv

Hittade ett gammalt avgnagt ben som Dino hade fått då han var här. Det låg långt in bakom en soffa. Dakira blev jätteintresserad lade sig i sin korg och låg där länge och gnagde. Det kliar nog i tänderna. När Mats kom hem från affären hade han köpt ett torkat grisöra till valpen.

 

Jag googlade på Agria på grisöra och det fanns en fråga om man kunde ge en valp ett sådant. Veterinären svarade att det inte var farligt. Hon fick det och var lycklig och låg länge och tuggade. Jag tog ändå ifrån henne grisörat för jag var osäker på om det var bra, eller inte.

 

Googlade också på valpar som nafsar och bits i leken. Rådet var att ge dem en morot, eller en tom toarullen med ett par hundgodis och nedvikta kanter på rulle. Det visade dottern mig igår och det gav henne lite tankeverksamhet som hon blev trött av. Moroten kastade hon upp i luften och lekte med och gnagde lite på den. Det var också en rolig leksak. Hon somnade och sov ganska länge. När hon vaknade skyndade jag mig att öppna terassdörren och hon satte sig och kissa.

 

Märkte inte att Donna kommit upp och hon smet snabbt ut genom den öppna dörren. Katten och hunden kolliderade och blev lika rädda och Da-Lia sprang in och Donna försvann i mörkret. Jag gick ut och följde Donnas spår i snön.

 

Hon hade smitit in bakom en virkes hög med presseningar.

Jag halkade och trampade snett i den höga snön.  Halkade igen och slog mig lite grann. Hämtade en ficklampa och lockade på henne. Väntade en halvtimme och gick ut igen och äntligen kom hon fram, men följde inte mig utan försvann mot andra hållet, Väntade en halvtimme och gick ut igen och såg kattspår som ledde fram till husbilen. Hon låg under husbilen. Donna vägrade fortfarande att komma fram.

 

Gick ut efter en timme med ficklampan och då kom hon fram och jag kunde bära in henne och hon frös och darrade. så fort jag kom in hoppade hon ner och försvann nerför trappan.nu ska jag gå ner och kela med Donna och borsta henne och ställa ner mer mat och vatten.

 

 

 

Måndagen den 4 januari 2010 kl. 22:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>