Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Strömavbrott igen i Ramsdalen

Strömavbrott, strömavbrott en gång till i vårt område. Igår när vi kom hem och bänkade oss framför vår TV vid 23-tiden för att se en film och äta en lätt supé blev det helmörkt. Snubblade oss fram i mörkret för att hitta tändstickor,ljus  och ficklampa.Tända ljus var ju mysigt, men vi kunde inte ens lyssna på musik så vi fick underhålla varandra. Det var trevligt.

Vi sammanfattade dagen och vi tyckte att det hade varit  en mycket trevlig och lyckad fredag.

 

Det var så mycket folk på 90 årsuppvaktningen. Svärdottern som är i min ålder hade gjort 300 läckra snittar. Vilket jobb.. Puh, men gott var det. Många var i Börjes ålder och det är roligt att prata med dessa gamla kloka äldre som har så mycket kunskap och klokhet som egentligen inte tas tillvara längre. De hade haft intressanta och spännande arbeten i sitt tidigare liv. Vi körde hem en 89-årig dam som berättade att hon gymnastiserade regelbundet och gick på Chi Gong varje vecka. Två av mina vänner på Facebook är över 90 år.

 

Singing in the rain föreställningen fick stående ovationer. Hanna Lindblad, Karl Dyall och Rennie Mirro är otroligt proffsiga dansare och sångare. Komikerna Maria Lundqvist och Henrik Dorsin fick många glada skratt från publiken. Henrik Dorsin har jag följt sedan han var tonåring och spelade på Sagateatern på Lidingö. Min son spelade också teater på Sagateatern som barn och fick därför chansen att provfilma som Birk i Ronja Rövardotter. Han va lite för ung då. Han fick istället en roll i en film Loskan och Tjocko som fick många priser. Kultur- och fritidsnämnden på Lidingö där jag var ledamot i många år brukade engagera Henrik och andra ungdomar som gjorde roliga sketcher vid speciella tillfällen.

 

Nästan hela förmiddagen har vi haft strömavbrott. Det är inte klokt hur beroende vi är av elektricitet. Inget te eller morgonkaffe. Hann bara kolla lite på nätet igår och idag.

Birmaklubben har hört av sig och vill ha bilder på Birman och se om det finns någon Birmaägare i området, Katten Nalas husse har varit här och kollade efter sin katt  och ringde på och ville att jag skulle hålla koll och ringa honom om jag ser hans katt. Han är övertgad att det var hans katt bakom vår frys.

 

Lördagen den 6 februari 2010 kl. 18:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>