Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ingen koll på almanackan efter pensionen.

Mats och jag har ingen koll på varandras almanackor och det är inte så konstigt. Jag slutade att skriva i min almanacka då jag gick i pension. Så i min almanacka kan inte Mats utläsa någonting. Jag hade bestämt med Birmapojkarnas fd matte att de skulle få hälsa på Fritz och Fridolf idag. 

 

Mats är utsedd som god man för en 66 årig man i Vallentuna som blivit dement och inte längre kan  sköta sin ekonomi och knappt ta vara på sig själv. Mats är mer än engagerad i sitt uppdrag och vad som  förväntas av en utsedd god man.

Han skulle samtidigt besöka dottern i Vallentuna och äta lunch och sätta en blomma på sin mammas grav som idag skulle ha fyllt år. Kanske hade Mats informerat mig om detta.

 

Jag fick besök av Birmapojkarnas fd matte och hennes mamma och mormor som alla var engagerade i Fritz och Fridolfs väl och ve. Birmapojkarnas mattes mamma skulle ha flygit till London idag.

Vi fikade tillsammans och fick en riktigt trevlig samvaro.  Jag hade tänkt att jobba i trädgården idag på förmiddagen, men det blåste allt för kalla vindar. Jag tror att Birmapojkarnas fd ägare såg att de har det bra och att de trivs här.

 

Lördagen den 17 april 2010 kl. 22:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kattslagsmål

 

Vaknade lördagsmorgon vid tretiden av ett kattslagsmål. Det var ett förskräckligt liv inomhus. Mats var först uppe och såg en främmande svart katt som stack ut genom kattluckan och  Donna efter. Det låg vita tussar i hallen från Fridolf och Fritz.

Jag gick ut och ropade på Donna och vi stängde kattluckan, som vi de senaste veckorna haft öppen på natten. Istället ställde vi upp sovrumsfönstret så att hon skulle kunna ta sig in den vägen.

 

Det dröjde inte så länge förrän Donna kom in genom fönstret och förvissade sig om att det inte fanns någon främmande katt inne. Allt torrfoder var uppätet av den svarta katten.

Den här katten har varit inne tidigare och snyltat. Han började ta sig in här då Elliott blivit för sjuk för att vakta reviret. Den svarta katten fick nog en mindre chock att nu var det plötsligt tre katter som bodde här.

Försökte att somna om. Vi satte på TV´n som visade en rysare. Sedan var det omöjligt att somna om. Till slut gick jag upp och tog några skivor parmaskinka och en bit melon. Nu är klockan fem på morgonen och jag ska försöka få lite mer sömn.  Både Fritz och Fridolf ligger på varsin sida om tangentbordet och som jag nu tror  känner sig trygga igen. 

 

Lördagen den 17 april 2010 kl. 04:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>