Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Min protest mot Israel

Blev bestört när jag hörde nyheterna tidigt i morse. De fartyg som var på väg till Gaza med förnödenheter hade bordats av israeliska soldater och minst 10 var döda. Detta skedde på internationellt vatten. Bland svenskarna  på fartygen fanns b la Henning Mankel och religionsprofessorn Gardell, bror till Jonas.

All kontakt hade brutits med de tolv svenskar som fanns med på ship till Gaza. Min fråga blev, kan Israel göra så här?

 Googlade på folkrätt.

Ove Bring folkrättsexpert säger de har inte rätt att genomföra en total maritim blockad som stoppar även mat och humanitär hjälp, säger Bring.

Bring utgår från att Ship to Gaza konvojen befann sig på internationellt vatten när den bordades eftersom det låg i fartygens intresse att undvika israeliskt vatten. Han säger att Israel sannolikt fått internationell acceptans om de enbart agerat för att undersöka om skeppen hade vapen ombord.

Blokaden är total. Israel säger att allt ska gå landvägen. Där kommer de i konflikt med folkrätten.
  

Ove Bring tar för givet att de ombord inte var utrustade med vapen. Om de använde våld kan det knappast ha blivit mer än ett handgemäng som soldaterna borde ha klarat av utan att skjuta.  Turkiet hade kontrollerat fartyget noggrant och det fanns inga vapen ombord.

Det är ynkligt att Israel skyller våldet på vad de kallar aktivister som var beväpnade med knivar och påkar.

 

Jag är så upprörd, men samtidigt binder Israel ris åt sin egen rygg och världen får upp ögonen för det isolerade Gaza och dess folk som får lida. Trots allt är Hamas demokratiskt valda.

 

Jag har varit vän av Israel, men när Israel begick övervåld och bombade Gaza ändrades min inställning till Israel.

 

Då slutade jag att köpa israeliska varor. Bojkottar allt som kommer från Israel. Känner mig maktlös och har vädjat till politiker att reagera tidigare. Att inte köpa varor från Israel är min lilla tysta demonstration. Önskar fler gjorde det samma. Minns blokaden mot Sydafrika.

 

Under eftermiddagen läste jag om Moderaternas ordförande i  moderaternas ungdomsförbund och blev riktigt upprörd. Skickade ett meddelande på face book till honom. Såg att vi hade en gemensam vän. Min parhäst i kultur och fritidsnämnden i många år. Han som bytte parti  till moderaterna. 

Min fråga: Skickade detta meddelande.

Det gäller frågan om förnödenheter till Gaza som beslagtogs av Israel. Om jag förstår dig rätt tycker du att det var bra att borda hjälpfartygen med förnödenheterna som nu inte kom fram till Gaza. Är det ett ställningstagande som moderat ungdom står bakom, eller är det ditt personliga ställningstagande och tyckande? Var snäll och klargör det offentligt. Tycker du att att det är rätt att sätta ett land i blockad? Gjorde det inget att 10 biståndsarbetare dödades i ett övervåld av Israeliska soldater, dessutom på internationellt vatten? Båten hade noga undersökts och kontrollerats och det fanns inga vapen ombord då den lämnade hamn. Vill du kalla Henning Mankel Israelutrotare?
Jag tror att du får en hel del frågor och det kan förstöra för hela Alliansen med så korkade uttalanden inför valet som jag ser det.
Såg att vi har en gemensam vän på FB
Vänligen Barbro Weismann

Svaret jag fick:

Hej,

Jag är av den bestämda uppfattningen att alla förnödenheter bör levereras till Gaza.

Gällande blockaden så är jag av princip för fri handel och har mycket låg tilltro till blockarde. Möjligen att det hjälpte i Sydafrika, men i övrigt har det ett svagt facit. Däremot måste det säkerställas att det inte kommer in vapen på Gaza.

Det är en tragedi att tio personer har dött.

Hanning Mankel är vad jag kallar en nyttig idiot i sammanhanget. Han vill väl, men hans väljvilja används av Hamas för att stärka sitt förtryck över människorna på Gaza. Precis det skedde 2008 då Ship to Gaza släpptes igenom!

Hoppas jag har svarat på dina frågor!

kram . 
 

 

Måndagen den 31 maj 2010 kl. 22:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

16 års kalas

Firade barnbarnets 16 årsdag med middag för närmaste släkten. Farmor och mormor till Wiktor vi blev också uppmärksammade med fina blommor på mors dag av våra respektive barn.  

 

Det var nära att vi inte fick någon tårta. Den här gången var det dottern som höll i tårtfatet. Tårtan glider av tårtfatet utan att min dotter märker det.

 

 

Wiktor reagerar blixt snabbt och fångar den i luften. Förra året var det farmor som tappade sin hemgjorda goda tårta i golvet till hundens och katternas lycka. Det inträffade på exakt samma ställe och det var tur att det fanns en köpetårta också den gången.

En trevlig och solig kväll som avslutades med att vi spelade kubb och vårt lag vann och stolt var jag då jag slutligen med min pinne slog ner kungen.

 

Söndagen den 30 maj 2010 kl. 23:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Sista sommaren en succé

Jag har varit på premiär fredagen den 28 maj och såg.

”Sista sommaren” av pjäsförfattaren Ernest Thompson på Stockholms Stadsteaters stora scen i en fullsatt salong.

 Skrev en kortare recension på Stockholms Stadsteaters facebooksida och fick den här bilden på min egen facebooksida.

Läs om handlingen i pjäsen på Stadsteaternshemsida, eller klicka på adressen till kulturblggen nedan i första kommentaren om du vill veta mer.

Det handlar om ett äldre par Norman och Ethel som varje år tillbringar sin sommar i sitt sommar hus vid en sjö. Pjäsen tar upp åldrandet och Normans besatthet av döden och hustrun Ethel försöker muntra upp sin man. Hon plockar smultron och lyssnar på Lommarna och njuter av sommaren. Norman vill helst vara inne och läsa. Det blir en annorlunda sommar.  Dottern hör av sig efter åtta år och kommer till sommarhuset med sin nya fästman och hans trettonåriga son.

    

Det var länge sedan jag njöt i så fulla drag av en teaterpjäs. Det bästa jag sett på länge. En pjäs med en allvarlig underton med mycket humor i replikerna. Det här är teater när den är som allra bäst.
Björn Gustafson är lysande som den åldrande och tjurige Norman. Vilken rollprestation. Publiken skrattade sig igenom hela första akten. Meg Westergren är bra som alltid och gör sin roll som den muntra Ethel. Hon överträffar sig själv och rollen är som gjord för henne. Hon slätar över Normans elakheter och de har en perfekt timing i sina repliker.
När trettonåriga Billy kommer in i handlingen och Normans språk färgas av Billys moderna uttryck blir replikerna ännu bättre.

Björn Gustavsson har översatt pjäsen med bravur.

Skådespelarna fick stående ovationer och jubel  från premiärpubliken.

 

Gå och se " Sista Sommaren" och njut av en fin teaterkväll.

 

Lördagen den 29 maj 2010 kl. 00:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Fy för ryska Björkbladslöss!

 

Nu är jag trött på Björklövslössen. Är det kanske dags att göra björkved av björkarna. Googlade lite på nätet och det är många som är drabbade av dessa små kryp. De kryper överallt och sitter inte still i björkarna. 

Det vore nog synd att såga björkarna. Fåglarna behöver björkarna, men den lilla vid terassen får vi nog ta bort eller kapa toppen på innan den blir för stor för nu kan jag ta trädgårdsslangen och spola bort krypen. Det verkar som om dom inte dör av det. 

 (Bilderna finns i Galleriet högst upp till vänster. Där kan man se bilden i större format om man klickar på bilden, klicka en gång till blir  bilden ännu större.)

På bladen var det fyra större löss med vingar och de andra var små och saknade vingar . Har de redan ynglat av sig? Hur överlever de vintern i Öst och har de invandrat till Sverige och tänker stanna här och övervintra kan man undra. Det är dom små utan vingar som kryper på vår brevlåda och alla trädgårdsmöbler.

 

De vanliga bladlössen sitter ju still på blommorna. Då är det bara att spruta såpvatten på dem. Vi skulle sätta oss igår och läsa tidningen ute och då var dom plötsligt både  på oss och tidningen. Det blev inte tal om att äta utomhus. En annan familj här i Vendelsö använde högtryckstvätten för att få bort dem från sin terass skrev de i min blogg.  Jag avskyr att få småkryp på mig även om biologen på TV sade att de var harmlösa. Tycker det kliar överallt på kroppen och i både öron och näsa.

Skulle hämta posten i brevlådan och där kröp dom också.  Dom kanske väntade på post från Öst.

 

 

Hörde på nyheterna att de dör så småningom. Undrar hur lång tid det tar. Vi har ju en enorm hängbjörk på tomtgränsen som man inte sågar ner så lätt. Biologen sade att det kan sitta en miljard bladlöss i en björk. Vi får nog ta till högtryckstvätten.

 

Rapporter har också kommit in om att piloter som flugit över Östersjön sett stora mängder bladlöss uppe i luften, och vindrutorna har blivit nedsmetade av de döda krypen.

  Hoppas  vi inte kommer att få dras med dessa löss i framtiden. För överlever gör dom trots allt i Ryssland. 

 

 

 

Torsdagen den 27 maj 2010 kl. 17:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Ryska bladlöss invaderar vår trädgård

Upptäckte att däckstolen var full av bladlöss. Googlade på ryska bladlöss och hittade inslaget från Nyhetsmorgon. Lars-Åke Janzon, jourhavande biolog vid Naturhistoriska riksmuseet visade bladlöss som var döda i en burk som hade drunknat i Östersjön.  De som finns i vår trädgård är synnerligen levande.

De hade säkert däckplats  på resan över Östersjön eftersom dessa pyttesmå bladlöss hade överlevt. De kände sig nog hemma på däckstolen.

Bilden ligger i mitt galleri på "Blandade bilder" När man klickar två gånger på bilden i galleriet ser man hur de ser ut.

 

Lättad hörde jag att de är harmlösa och endast går på Björk och visst där satt dom i mängder i vår lilla Björk. Undrar just om de äter upp alla blad. Det var inte så lätt att ta en bild på dessa små kryp.

 

 

Måndagen den 24 maj 2010 kl. 16:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

Nu säljer vi husbilen

Nu har vi bestämt oss och lagt ut annons på Blocket att vi säljer husbilen som är en Winibago. Vi har tagit det beslutet för det är oroligt att resa med tre katter och vi vill inte lämna dom på kattpensionat. De sista två åren har vi inte gjort någon resa. Vi kommer att göra dagsutflykter istället och ta en skärgårdsbåt. Desssutom bor vi så bra och trivs mest hemma nu för tiden.

INTRESSERAD? GÅ IN PÅ BLOCKET! eller Skriv i min Gästbok hur man kan nå dig. Husbilen finns i Vendelsö utanför Stockholm.

 

Måndagen den 24 maj 2010 kl. 14:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Löst söndagskryss

Idag söndagen den 23 maj blåser det och regnar.  Behövs regn och lite svalare några dagar så inte allt blommar ut för fort. Typiskt innesittarväder idag. Jag löste söndagskrysset  och Mats det andra dagkrysset. Tur att vi hann måla entrétrappen medan vädret var varmt och soligt. Däckstolarna blev som nya som jag tvättade rena. Borstade med en stålborste och sandpapprade med ett fint sandpapper och oljade in stolarna. De blev som nya från att de varit helt gråa. Jag tog en bild före och efter. Jag såg att dessa däckstolar är dyra numera, Drygt 2600 för en stol och så mycket betalade inte vi för ca 13 år sedan. Helt galet tycker jag så det lönar sig  att lägga ner lite jobb.

 

Söndagen den 23 maj 2010 kl. 17:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Försommarbilder

 

Nu går det så fort och vart tog våren vägen det blev försommar med en gång.

Oj vad jag ska hinna mycket! Det börjar bli rörigt i huvudet vad som ska förberedas för sommarens lata dagar.  Sätter plantor i krukor, oljar in trädgårdsmöbler, ska ta bort rost från mitt gamla solur och måla på med samma gröna färg. Mats har spacklat yttertrappen och ska måla den. Vi måste passa på då det är fint väder och allt ska ske på en gång. Vill också ta bilder.

 

Jag hade i min kryddlåda plockat bort kryddväxter som inte överlevde vintern och tänkte så dill, men det var ingen bra ide. Kom på Fritz att han tyckte att det var en bra låda att bajsa i så det får bli nya kryddväxter så lådan blir omöjlig att bajsa i. Jag kan tänka mig om jag sår dillfrö så skulle han krafsa runt i jorden.

Den franska dragonen överlever år från år i lådan.

Kollade skogstomten och liljekonvaljerna har kommit i knopp och styvmorsviolerna står i full blom även harsyran blommar.

 

 

När jag skulle fota plommonträdets blommor satt vårt ringduvspar vid fågelbadet helt orädda. De kommer i april varje år och häckar en liten bit från vår tomt. På kvällarna sitter de och hoar vareviga kväll.

 

 

I början trodde jag att det var skogsduvor, men det är Ringduvor.

Jag kan inte skilja på hanen och honon. Det skule vara intressant om någon kunde berätta skillnaden för mig.

Idag har jag oljat in våra 25 åriga solstolar och ytterligare en annan solstol som jag tvättat och skrapat med stålborste, sandpapprat så den ser ny ut ska olja in den i morgon. Kolla röran på altanen.

  

 

Fredagen den 21 maj 2010 kl. 18:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Idag blommar det i min trädgård.

 

Forsythian är i full blom

Björken har slagit ut och koltrasten håller konsert högst upp

i trädet för oss och tackar för russin och äpplen i vintras.

Rohdedendron har stora knoppar

Maskrosor gula som solar

Körbärsblom och plommonträdsblommor

Den här bilden tog jag för drygt en vecka sedan på vårt blommande stora videträd. Alla andra bilder i bloggen är tagna idag.

Äntligen slog papegojtulpanerna ut och jag har tvättat resten av trädgårdmöblerna och ska olja in dem i morgon.

Köpte nya dynor till solstolarna.  Ja nu händer det mycket i trädgården och katterna följer allt jag pysslar med. Nu är det dags att äta rökt gravad lax till middag.

 

Torsdagen den 20 maj 2010 kl. 18:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Ljuvlig tid

Nu är vi ensamma igen i huset. På natten krafsade Fridolf på dörren till gästrummet och vänninan fick två katter i sängen. Hon är kattvän och har själv katt, men den fick stanna kvar i Florida hos en granne. Hon visade bilder på sin miss Smoki

 Idag undrade jag var Fridolf tagit vägen. De är alltid nyfikna vad jag gör ute och följer efter. Han hade somnat på tomten i skuggan av enen mitt i blåbärsriset. 

 

Katterna gillar att dricka vatten i granitfatet. Fridolf ligger i blåbärsriset på de här tre bilderna och han syns knappt.

 

Nu har tomatplantorna och gurkplantan fått komma ut. Dillen börjar att gro i sin kruka. Forsythian blommar och allt kommer att explodera snart. Vid mors dag brukar Liljekonvaljerna blomma på tomten och det doftar så gott i trädgården. Fåglarna kvittrar och det är varmt och skönt. Vad kan man mer önska sig.  

 

Tisdagen den 18 maj 2010 kl. 18:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Min käraste väninna

Igår kom hon min väninna som jag känt i så många år. Vi brukade leka tillsammans med våra dockor när vi var barn. Hela ungdomstiden var vi alltid tillsammans tills jag gifte mig och hon flyttade till USA och blev flygvärdinna på Pan Amercan Airlines. Nu bor hon i Florida och är änka. Hon bodde hos mig några dagar förra året också.

Hon ska sedan åka och pyssla om sin 89 åriga mamma i Västmanland och sedan hälsa på sin kusin.

 

Det är alltid ett kärt återseende och igår satt vi uppe och pratade till midnatt.

Hon hade önskat sig lammköttbullar  till middag som jag lagade förra året då hon var här. Idag vill hon ha dubbelpanerad stekt rödspätta och på söndag blir det kräftor. På måndag åker hon till sin mamma.

Anita ringer ofta så vi har kontakt hela tiden och vi kan prata i en timme i telefon. Vi har aldrig tappat kontakten. Hon har varje år kommit till Sverige regelbundet under alla dessa år. Hon vill så gärna att jag kommer och bor hos henne ett tag.

 

Jag trivs så bra hemma och känner ingen lust längre för att flyga och lämna Mats för ett tag.

Idag ska vi shoppa i Haninge centrum. Jag fick skriva om hennes besök i min blogg. Det är synd att hon inte vet någonting om datorer. Försökte lära henne igår hur man skickar mail. Hon har trots allt en dator i sitt hem som hon aldrig rör för den bara står där sedan hennes make dog.

Vi hade som roligast när vi var 18 år och här är en bild från den tiden och vilket hårmode det var då.

 

Lördagen den 15 maj 2010 kl. 09:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Skräpa inte ner i naturen

Snart kommer den tiden då ungdomar ska grilla och bada där vi bor. Det är så trist att de bara lämnar sitt skräp och kastar ölburkar, lämnar pizzakartonger ketchupflaskor och glasflaskor som slås sönder. Det finns ingen som plockar upp det. Vi har ingen kommunal städning runt Ramsjön, Svartsjön och Lycksjön.  Var rädda om naturen! Ibland plockar jag upp glas i en påse, men kommunen borde sätta upp några soptunnor. Det kanske inte skulle hjälpa.  Jag önskar att alla tänkte "Lämna en utflyktsplats som du själv vill finna den". Tänk på att djur och människor kan skadas av krossat glas. Det är inte trevligt för dem som vill njuta av fin natur och finner sophögar överallt. Ungdomar borde få en skoldag eller genom fritidsgårdarna gära en utflykt till sjöarna och samtidigt få städa upp. Det är en tanke jag har som på ett pedagogisk sätt lär dem att inte skräpa ner.  

Förra sommaren var den här platsen full av skräphögar.

 Vy över Svart sjön

Jag hinner knappt gå in på min hemsida för jag skriver på släkthistoria. Jag blev så glad häromdagen för jag trodde mitt släktforskningsprogram i min gamla dator var borta. Jag hade lagt ner ett otroligt arbete och matat in anfäder på min pappas sida för ett par år sedan. Min mammas anor hade jag lagt i ett annat program så de fanns kvar. Visserligen har jag ett manuellt kartotek, men det var svårt att dela med sig av. Mats hittade programmet i en annan hårddisk.  Jag som trodde det var försvunnet då jag hade ett datahaveri.

 

I morgon kommer min väninna som jag känt sedan jag var barn. Hon bor i Florida och brukar hälsa på mig en gång om året och bor här några dagar. Det ska bli roligt.

 

 

Torsdagen den 13 maj 2010 kl. 08:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Plantorna vill ut till värme och sol

Frostiga nätter och kalla blåsiga dagar med regn och rusk.

Det skulle i vanliga fall vara hög tid att få sätta ut plantorna med tomat, gurka, paprika och chile. De måste få större krukor snart. Nu står dom fortfarnade i ett fönster. Jag har bara ett litet växthus i plast och det är för kallt i det.

 

Det börjar komma små gurkor och bilden tog jag nyss.

Frösatta tomatplantorna börjar bli rangliga.  

Mats frestades att köpa en planta  på Maxi som hade fullt av tomater, men bladen torkar så något fel är det på den och jag vågar inte ha den i närheten av de frösådda plantorna. Dock är tomaterna goda.

Här en bild på mitt plastväxthus. Bilden är inte från i år, men plantorna växer frodigt om det är bra förutsättningar.  

 

Våra missar gillar inte heller vädret. De ligger och sover på rygg med benen  rakt upp. Katter kan verkligen sova.

Enligt lokala väderstationen för Ramsdalen ska vi få lite sol  kl. 16.00, men ingen värme. Idag fyller ett barnbarn 14 år och då brukar det alltid vara vackert väder och varmt.

 

 

Måndagen den 10 maj 2010 kl. 13:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Axel Lind Marinmålare", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Fredagen den 7 maj 2010 kl. 21:07

Axel Lind Marinmålare | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

En vanlig tisdag.

Idag har jag inte varit inne på min hemsida förrän kl 19.30, inte heller på facebook. Jag gick ut i morse och skulle hämta tidningen och jag skrämde räven som var alldeles vid tomtgränsen. Rådjuren dröjer sig kvar i år och förmodligen har räven spanat in rådjurens matplats som de haft under vintern. Rådjuret stod helt stilla då räven rusade in i skogen. Donna har blivit försiktigare och håller sig mest på terassen eller nära kattluckan. Det verkar som om hon insett faran med en en räv inpå knutarna. Birmapojkarna går ut när vi är ute.

Idag har jag satt ut mina små plantor sockerärter och luktärter i mitt lilla plastväxthus. Mats köpte en tomatplanta som jag har planterat om i en större kruka och gödslat.

 

Jag har sått dill och gräslök och klippt ner min franska dragon som börjat spirat. Björken har fått musöron så det var dags att klippa de få rosor som jag har. Skriver på min släkthistoria. Tog en sväng in iskogen med kameran utan katterna för jag tänkte att jag kanske kunde möta räven, men det gjorde jag inte. Idag blev det långkok av fläsklägg och rotmos som smakade riktigt bra.

Nu ska jag titta på drömmen om Italien på TV. Jag har varit mycket i Italien och har lärt mig prata lite italienska. La lingwa italiono e molto bella. Det italienska språket är mycket vackert, men jag är dålig på att skriva italienska.

Ciao! 

Upptäckte att jag läst fel dag för TV programmet. Drömmen om Italien går ju på onsdagar. Vad besviken jag blev.

Ha en bra kväll!

 

Tisdagen den 4 maj 2010 kl. 19:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Omgift vid 101 år

 Vad sjunger man för hyllningssång till en 103 åring? I alla fall inte ja må han leva uti 100 år och då ska han köras på en skottkärra ut.

Den senaste tiden har jag tänkt ganska mycket på konstnären Axel Lind. Gick igenom gamla papper och hittade ett brev från honom och tidningsurklipp från 1966. Jag påminns hela tiden genom mina tavlor med havsmotiv om Axel, som nu också finns på min hemsida. Ibland tänker jag  lever han fortfarande han är trots allt född 1907 en aktningsvärd ålder. Jag har inte träffat honom sedan 1997 då vi tog denna bild.

Döm om min förvåning då jag hittade en notis i en dansk tidning. Han hade gift om sig 19 april vid 101 års ålder med en Kirsten Larsen 62 år som var hans assistent på Grenens museum. Jag hade för mig att han fyllde år i april, men han fyller den 1 augusti så 2009 var det bara tre månader kvar tills han skulle fylla 102 år.

Axel har sex barn från tidigare äktenskap och han ville säkra Grenens framtid. Kirsten ska driva Grenens museum efter det han gått bort.

CITAT från Nordjyske.DK Fredrikshamn 2009

" 101-årige Axel Lind er blevet gift.
Maleren og manden bag Grenen Kunstmuseum, 101-årige Axel Lind, har flere arvinger, og det kunne give usikkerhed omkring museets fremtid den dag, Axel Lind ikke selv står i spidsen for det.

Den usikkerhed har han nu fjernet, idet det efter hans død vil være hans hustru, der fører museet videre.

Formentlig til de flestes overraskelse er Axel Lind nemlig blevet gift igen. Det skete 19. april ved en højtidelighed i Skagen, og bruden var den 62-årige Kirsten Larsen, som de seneste fire år har været daglig leder af kunstmuseet på det praktiske plan og Axel Linds assistent. "

 

 

 

 

 

Söndagen den 2 maj 2010 kl. 12:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>