Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fredagen de 13 augusti

Klockan ringde halv fem i morse och gissa om jag undrade varför klockan ringde så tidigt. Jag hade glömt att Mats flyger till Geneve idag för vidare färd till Lousanne. Gick upp samtidigt med Mats och började försöka reda ordning i vårt stökiga hem som det varit den sista tiden. För mig går det inte att koppla av om inte var sak är på sin plats. Jag blir nästan galen när det inte är ordning.

 

Framåt lunch såg det hyfsat ut och jag kände att nu kan jag koppla av nu är det bara jag som kan stöka till några dagar. Fick en signal från Sveriges Radio i Växjö som gratulerade mig till den fina bilden " Tidigt morgondopp". Fattade ingenting. Fick ett tips i ett Facebook meddelande med en länk "skicka in till Sveriges Radio de har en tävling vecka 30 på tema vatten." Visste inte att det var Kronoberg lokaradio. De frågade var bilden var tagen och när den inte var tagen i Kronoberg kunde den inte bli veckans bild. De sade flera gnger att det var en fin bild och var besvikna att den inte tagits där.

 

De hade redan ringt i torsdags de som köpte husbilen att batterierna laddade ur. Mats skaffade fram en tekniker som var expert som skulle söka fel. Teknikern ringe mig och sa att det går inte att söka fel för batterierna är slut. Det var märkligt för vi hade för inte så länge sedan bytt batterier och har aldrig råkat ut för det. Han ville köpa nya batterier för ca tretusen kronor och jag sa okey. Vi betalar för det ska vara en juste affär.

 Ringde sedan Mats i Shweitz som fick ta kontakt med teknikern.

 

Jag är lite skraj för att sova i huset, men sätter på larmet. Risken är att jag själv utlöser larmet. Stänger sovrumsfönstret i natt. 

Fy vad tråkigt det var att äta själv en fradagskväll. 

 

I morgon avger jag en rapport från svampskogen. Det är nog för tidigt för att hitta svamp i år efter den torkan som varit. Syrran hade hittat Stolt Fjällskivling så jag ska kolla mitt ställe i morgon.

 

Fredagen den 13 augusti 2010 kl. 21:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>