Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Valet och Kryss

Vaknade tidigt att Mats låg i sängen och skrattade och läste tidningen.  Förvånad undrar jag om det står något roligt i tidningen idag?  Det är ju bara eländes, elände och valpropaganda som står mig upp i halsen.

 

Partierna fiskar röster och plötsligt har båda sidor upptäckt att pensionärerna är många och viktiga väljare för att kunna vinna valet.

 

Jag gjorde ett test för skojs skull var jag befinner mig politiskt, även om jag vet hur jag ska rösta. Det blev ett schisofrent resultat. Övervägande miljöpartist. Ja, visst gillar jag Maria Wetterstrand, men.......

 

Jag var lika mycket sosse som moderat och en aning sverige demokrat, men jag har väl inga fördomar mot invandrare, visst har de berikat vårt land kulturellt och utför jobb som svenskar inte vill ha. De flesta är oerhört kreativa och startar småföretag. Talade mig en gång varm för att invandrares utbildning skulle tas tillvara bättre. Tiden skulle inte slösas bort på en flyktingförläggning.

 

Var lite Kristdemokrat, men jag har inga fördomar mot HBT personer. Det finns även en smula av mig som gillar Piratpartiet. Det var nog för jag inte gillade FRA-lagen. Mats sa du är en typisk folkpartist, argt svarade jag det partiet finns inte för mig längre. Jag är möjligen socialliberal, men det är inte folkpartiet. Jag kommer att taktikrösta men på vad är min lilla hemlighet, i alla fall inte på bjäbbiga Maud . Ursäkta centern och gamla bondeförbundet. Kan man tro på sådana test.

 

Vad var det Mats skrattade åt. Jo han kände igen oss i några teckningar i tidningen för vi löser krysset varje morgon med stort nöje varje morgon och brukar säga till varandra det måste vara anpassat för pensionärer för hur skulle våra barn kunna vissa klurigheter som man måste ha några år på nacken för att veta. Allt kan man inte googla på. Vi tar det som en sport att överhuvudtaget inte googla endast då vi fastnat på något.

Igenkännande bild för Mats och mig!

 

 Nu känner jag att det är dags att läsa på de grundläggande värderingarna och politiska ideologoierna igen för att se vad varje parti har för målsättning med sin politik. Det glöms oftast bort i ett kortsiktigt perspektiv.  

 

Söndagen den 22 augusti 2010 kl. 20:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>