Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Cats! Det är vi katter det.

Nu är det vi som skriver som ger signaturen Cats ett namn. Det vill säga vi katter i familjen. Idag har det varit en förfärlig dag. Det kom hit främmande folk och städade och dammsög och förde ett förfärligt oväsen och vi låg hos matte i hennes säng. Där kändes det lite tryggare. Vi turades om att vakta kattluckan för det är en svart katt som vill flytta in hos oss. Synd om honom egentligen för det är kallt ute.

 

Donna tar stort ansvar och tycker att vi killar är rätt slöa. Det får vi höra ibland.

 

 Här sitter den svarta katten på trappen som vill flytta hem till oss.

Vår matte byter namn hela tiden, just nu kallar hon sig Cats i egenskap av  att tillhöra vår personal och har oss tre katter som sina älsklingar och gillar musicalen Cats, som hon sett många gånger i Stockholm, New York och London. Förut kallade hon sig Babsan men ville inte bli sammanblandad med någon kille som har rosa hår som kallade sig för Babsan.

 

Efternamn har hon tydligen också bytt flera gånger, men det var före vår tid. Nu tänker hon kalla sig för Barbor. Vaffö då då? Jo hon tror att der är fler som förknippar henne  med Barbor. När hon jobbade stod det Barbor på hennes visitkort och ingen märkte det, inte matte heller. Egentligen heter hon Barbro. Det verkar som alla som heter Barbro kallar sig för något annat som Lillbabs, Alice Babs och uppblåsbara Barbara  tyckte Robban var ett bättre namn än Barbro.

 

 Efter ett par år var det någon som sa till matte, heter du Barbor, det var ett ovanligt förnamn. Då först upptäckte matte att det stod Barbor på hennes visitkort. Alla tyckte det var jätteroligt och så fick hon heta Barbor med franskt uttal. Visitkorten hade blivit feltryckta och hon skulle få nya, men det tyckte matte inte var någon idé då hon inom en snar framtid skulle gå i pension.

 

När städfolket var färdiga idag bar Mats upp en låda med julsaker från källaren och det tyckte vi var spännade med nya saker och nya lukter.

 

 

Vi luktade och undersökte allt. Konstigt sa matte varför ligger påskharen bland julsakerna. Kanske för att julen varar in till påska sa Mats. Vi tyckte den var lite läskig faktiskt. Den hoppade runt och hade röda blinkande ögon och hade konstiga läten för sig.

Vilken liten konstig gubbe som har skägg som vår päls. Matte missade att fota oss då vi tvättade gubbens skägg.

 

 

Det var en rolig leksak som matte hittade bland julsakerna.

Om vi får bestämma tycker vi att mattes signatur ska vara Cats för det är ju vi det. Inte något löjligt som Barbor med franskt uttal. Vad tycker ni som läser bloggen? Egentligen betyder det ingenting så länge vi katter får bli omnämnda och får göra vår stämma hörd och vara med och bestämma.

 

Tisdagen den 14 december 2010 kl. 21:14

Katternas egen blogg | Permalänk | Kommentarer [21] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>