Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Pensionärsdagboken

Idag har det inte blivit mycket gjort för min del. Jag slutar aldrig att förvånas över hur fort tiden går.

 

Koltrastarna sitter i gryningen och väntar och det går inte att svika dem. Smög ut tidigt och matade Ramsdalens alla koltrastar. De kommer och sätter sig vid mina fötter. De är inte snälla mot varandra. Det är strid om maten även om den räcker för alla.

 

Mats sov gott till kl 9.00 för ovanlighetens skull och det unnade jag honom. 

Vi åt frukost och sedan tog vi ut Svenska Dagbladets korsord i varsitt ex. från datorn. Vi kröp ner i varma sängen igen öppnade och vädrade och det är mysigt att dra upp duntäckena till öronen. Vi lade oss i sängen medan vi svappade mellan TV 4 och  TV 1, samtidigt som vi löste dagskrysset.

 

Vi tävlar mot varandra och får inte ta hjälp av datorn. Det är vår hjärngympa. Det är först när vi löst nästan allt som vi hjälper varandra. Det här är också katternas bästa stund för nu vet dom att det är fritt fram att få ligga i våra sängar alla tre. Slutligen då vi har endast har lite kvar går någon av oss upp och googlar för att hitta svaret. Det tar oss ca 1-2 timmar att lösa krysset beroende på vad som är intressant på TV att titta på. 

 

Mats hade hämtat kraft för att skotta garagetaket och röja undan snö för den nya snön som ska falla i morgon. Själv blir jag trött av medicinerna och har dåsat. Fick ett positivt besked igår efter en samlad läkarkonferens som studerat prover och alla röntgen bilder och en sten föll från mitt hjärta. Frisk förklarad förutom emfysem som jag får leva med.

 

Började läsa "MarioVargas LLosas" nobelolpristagarens bok i litteratur. Tant julia och författaren. Jag är inte riktigt i form för att läsa. Sammanfattningen om bokens handling verkar intressant. Återkommer då jag hunnit läsa mer.

 

Kul med många systemmeddelanden, men ibland orkar jag inte kommentera alla och det får ni stå ut med ni som läser bloggen.

 Avslutar med några mistelbilder som hör julen till. Avstod från att plocka misteln som är fridlyst. Det är min hembygds landskapsblomma för Västmanland. Ni känner väl till att det är tillåtet att kyssas under misteln.

 

Mitt hemliga fridlysta mistelställe

Jag blev så glad att Creativelines, denna kreativa tjej instiftat ett pris till oss bloggare som kommenterar varandras blogginlägg. Kul med kreativa ungdomar.

 

Lördagen den 18 december 2010 kl. 22:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

My Cats

 

Kategorier

Allmänt

Axel Lind Marinmålare

Brottstycken ur mitt liv

Dagboken

Dalmatiner

Film på DVD

Fåglar

Hundar

Hälsa och vård

Internt zoomin

Jazz

Kalvkött

Katterna

Katternas egen blogg

Katternas egen blogg

Koloskopi

Koloskopi

Konst

Krukväxter

Kultur

Kulturmiljöer

Kungahuset

Lidingö

lösenord

Matbröd

Matsvampar

Natur

Nöjen

Om mat

Politik

Recept

Resedagbok Prag

Reseminnen

Släktforskning

Svampar

Till minne av Joakim

Tips från Munskänkarna

Trädgård

Trädgård

Unicef

Unicef

Utflykter

Utmaningen

Våra vilda djur

Vävar, konsthantverk

Äldreomsorg

Örter/Kryddor

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

script>